Beef Pot Pie II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Beef Pot Pie II. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 461 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, przyprawę beau monde™, granulat bulionu wołowego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.
Instrukcje
Ziemniaki i marchew umieść w średnim rondlu i napełnij wodą do przykrycia. Przykryć i gotować na średnim dużym ogniu, aż prawie gotowe (o 10 do 15 protokół).
Odcedzić i ostudzić na kilka minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce połączyć ziemniaki, marchew, cebula, wołowina, sos, bulion i przyprawy. Doprawić solą i pieprzem do smaku i wymieszać.
W dużej misce połączyć mieszankę do pieczenia, mleko i jajko i wymieszać razem, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę wołowiny do ungreased 9 calowy talerz Deep dish pie.
Piec w nagrzanym piekarniku 25 do 30 minut, aż skórka będzie złota.