Beef Enchilada Stack

Beef Enchilada Stack
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać stos Enchilada wołowiny spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś 2 paprykę, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Beef Enchilada Stack, Tex-Mex Enchilada Stack, oraz Turcja Enchilada Stack.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz pie lub 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni lub 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszaj paprykę, kukurydzę, mieszankę przypraw taco, pomidory i sos enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
3
Rozprowadzić około 1/4 mieszanki wołowej cienką warstwą w płytce ciasta. Top z 3 tortille (tortille będzie nakładać), 1/4 mieszanki wołowiny i 1/3 sera. Powtórz warstwy jeszcze 2 razy, zaczynając od tortilli, a kończąc na serze. Pie płyta będzie bardzo pełny, ale nie powinien przepełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Piec około 30 minut lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Do każdej porcji dodajemy śmietanę i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn