Beef Enchilada Stack

Beef Enchilada Stack
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać stos Enchilada wołowiny spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 219 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś 2 paprykę, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Beef Enchilada Stack, Tex-Mex Enchilada Stack, oraz Turcja Enchilada Stack.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 9-calowy szklany talerz pie lub 9 1/2-calowy szklany talerz z głębokim naczyniem z natryskiem do gotowania. W 12-calowej patelni lub 4-quart holenderski piekarnik, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszaj paprykę, kukurydzę, mieszankę przypraw taco, pomidory i sos enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
SOS EnchiladaSOS Enchilada
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
3
Rozprowadzić około 1/4 mieszanki wołowej cienką warstwą w płytce ciasta. Top z 3 tortille (tortille będzie nakładać), 1/4 mieszanki wołowiny i 1/3 sera. Powtórz warstwy jeszcze 2 razy, zaczynając od tortilli, a kończąc na serze. Pie płyta będzie bardzo pełny, ale nie powinien przepełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Piec około 30 minut lub aż ser topi się i lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Odstawić na 5 minut przed podaniem. Do każdej porcji dodajemy śmietanę i zieloną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn