Beef Chili Bake
Przepis Wołowina Chili piec jest gotowy w około 1 godzinę i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mieszanki muffinów kukurydzianych, pomidory w puszkach, szalotki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chili wołowe (Chili con Carne), Ciasto Z Makaronem Chili, oraz Chili Tortilla Bake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu. Podsmaż czosnek przez 1 minutę.
Dodać wołowinę; gotować, mieszając i rozbijając, aż nie będzie już różowy, o 4 protokół.
Dodaj cebulę; smażyć, aż zmiękną, o 5 protokół.
Wymieszać chili w proszku, kminek, cayenne, w razie potrzeby, i sól do mieszaniny wołowiny; smażyć przez 1 minutę.
Dodać mąkę; gotować, mieszając, przez 1 minutę. Pomidory wymieszać z płynem i 1/4 szklanki wody; fasolę wymieszać z płynem. Gotować, mieszając, aż zgęstnieje, o 2 protokół.
Przenieść mieszaninę do 8-calowego naczynia do pieczenia.
Przygotuj mieszankę muffin zgodnie z zaleceniami etykiety pudełka. Wchodzisz w szalotki.
Rozłóż ciasto muffin na mieszaninie wołowej.
Piec, aż top będzie złoty, 20 do 25 protokół.