Beczka z winem cassoulet

Beczka z winem cassoulet
Cassoulet beczka wina jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 531 kalorii, 30g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, granatową fasolę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet, Cassoulet, oraz Cassoulet za 10 dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połowę fasoli umieścić w 8-quart patelni do pieczenia. Łyżką szczelinową równomiernie rozprowadzić mieszankę mięsno-warzywną na fasoli. Zapasy rezerwowe i tłuszcz odtłuszczony z powierzchni. Mięso i warzywa przykryć pozostałą fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Dodaj wystarczająco dużo bulionu, aby ledwo pokryć fasolę. Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni 2 godziny.*
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Umieść chleb w robocie kuchennym i przetworzyć na drobny posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać masło i mieszane zioła. Proces mieszania. Odsunąć cassoulet i posypać równomiernie przygotowanymi okruchami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Piec odkryte aż dobrze rumiane i bulgotanie, 1 1/2 godziny dłużej. (Sprawdzić po 1 godzinie gotowania i dodać więcej bulionu w razie potrzeby.) 16 porcji. Każda porcja: 678 kalorii; 1530 mg sodu; 54 mg cholesterolu; 34 g tłuszczu; 64 g węglowodanów; 28 g białka; 5,26 g błonnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczek wędzony, pokrojony w kostkęboczek wędzony, pokrojony w kostkę2słonina wieprzowasłonina wieprzowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 kij) masło, roztopione(1 kij) masło, roztopione2marchew, pokrojona w kostkęmarchew, pokrojona w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę1kilogramyudka kaczki, rumiane i osuszoneudka kaczki, rumiane i osuszone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemieszane świeże zioła (pietruszka, bazylia, tymianek), posiekanemieszane świeże zioła (pietruszka, bazylia, tymianek), posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasos pieprzowo-cytrynowysos pieprzowo-cytrynowy1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kiełbasa włoska lub inna kiełbasa wieprzowa, gotowana i pokrojona w kostkęKiełbasa włoska lub inna kiełbasa wieprzowa, gotowana i pokrojona w kostkę1kilogramysucha fasola granatowasucha fasola granatowa1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepancetta pokrojona w kostkępancetta pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepietruszka mielonapietruszka mielona1Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaszalotka drobno pokrojona w kostkęszalotka drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży tymianek, całe liścieświeży tymianek, całe liście4pomidory, posiekanepomidory, posiekane4Średnia żółta cebula, posiekanabulion cielęcy lub kurczak lub bulion warzywnybulion cielęcy lub kurczak lub bulion warzywny8Moczyć fasolę godzin lub przez noc w wodzie na pokrycie. Drenaż. Gotować fasolę w dużym garnku z dużą ilością świeżej wody, aż al dente, 35 do 40 minut. Odcedzić i odstawićMoczyć fasolę godzin lub przez noc w wodzie na pokrycie. Drenaż. Gotować fasolę w dużym garnku z dużą ilością świeżej wody, aż al dente, 35 do 40 minut. Odcedzić i odstawić3cebula biała, mielonacebula biała, mielona1bochenkijednodniowy chleb włoski lub Francuski, pokrojony na kawałkijednodniowy chleb włoski lub Francuski, pokrojony na kawałki16porcje. Każda porcja: 678 kalorii; 1530 mg sodu; 54 mg cholesterolu; 34 g tłuszczu; 64 g węglowodanów; 28 g białka; 5,26 g błonnikaporcje. Każda porcja: 678 kalorii; 1530 mg sodu; 54 mg cholesterolu; 34 g tłuszczu; 64 g węglowodanów; 28 g białka; 5,26 g błonnika
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia15
Magazyn