Becel ® czosnek i rozmaryn pieczone warzywa korzeniowe
Becel ® czosnek i rozmaryn pieczone warzywa korzeniowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepisy przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Mieszanka warzyw korzeniowych, takich jak marchew, margaryna o maślanym smaku, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem, Pieczone warzywa korzeniowe z rozmarynem, oraz Balsamiczno-Rozmarynowe Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220 stopni C (425 stopni F). Margarynę Becel® o maślanym smaku roztopić na płytkiej patelni w piekarniku około 2 minut. Wymieszać z warzywami, rozmarynem i czosnkiem. Pieczeń, mieszając dwa razy, 50 minut lub aż warzywa będą złote i chrupiące.