Beanie-Weenie

Beanie-Weenie
Beanie-Weenie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 370 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 236 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka fasoli pieczonej, ocet jabłkowy, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Beanie Weenie, Wormy Weenie Sandwiches, oraz Beanie Weenies.

Instrukcje

1
W dużej patelni, połączyć hot dogi, fasola pieczona, ketchup, ocet jabłkowy, sos Worcestershire, czosnek w proszku i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Wymieszać, zmiksować i doprowadzić do wrzenia. Włącz ciepło do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn