Beanie-Weenie

Beanie-Weenie
Beanie-Weenie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 370 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 236 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka fasoli pieczonej, ocet jabłkowy, czosnek w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżka lita wynik 80%. Podobne przepisy to Kremowa Zupa Beanie Weenie, Wormy Weenie Sandwiches, oraz Beanie Weenies.

Instrukcje

1
W dużej patelni, połączyć hot dogi, fasola pieczona, ketchup, ocet jabłkowy, sos Worcestershire, czosnek w proszku i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po CzubekCebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać, zmiksować i doprowadzić do wrzenia. Włącz ciepło do niskiego poziomu, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn