Beanburger puffs
Beanburger puffs może być tylko przystawką, której szukasz. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Ten przepis z BBC Good Food ma 15 fanów. Mieszanka puszek g borlotti bean, mleko, sos chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Chrupki Serowe, Nun ' s Puffs, oraz Chrupki Serowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 180C / 200C / Gaz
W dużej misce z grubsza rozgnieść fasolę, a następnie wymieszać zioła i sos chilli oraz większość sera (z wyjątkiem garści).
Ciasto rozłożyć na powierzchnię mąki, którą trzeba wyłożyć na prostokąt o wymiarach 30x40cm, więc być może trzeba będzie rozwałkować je nieco dalej. Następnie pokroić na trzy paski, każdy 10x40cm.
Mieszankę fasoli zwijamy w długie kiełbaski i układamy środek każdego kawałka ciasta. Zwilż jedną długą krawędź, a następnie zwinąć mocno, aby zamknąć nadzienie.
Wytnij każdą długość na cztery, aby dać w sumie 12 rolek.
Umieść join-side w dół na nieprzywierającej blasze do pieczenia, pędzlem z małym jajkiem lub mlekiem i rozrzuć na zarezerwowanym serze.
Piec przez 15-20 minut, aż puffed i lekko rumiane. Nadzienie może trochę wyciekać, ale jeśli zostawisz je na tacy na 5 minut, podczas gdy ser ostygnie, wszelkie sączenie ustawi się, dzięki czemu bułki można łatwo zdjąć. Jedz na ciepło lub pozostaw do ostygnięcia na drucianym stojaku i podawaj później.