BBQ Rib-Eye - Nie uwierzysz!
BBQ Rib-Eye - Nie uwierzysz! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Na 8,93 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 1592 kalorii, 71g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka boczku, mielonego pieprzu, marmurkowych steków wołowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Najlepsze grillowane klopsy, Klopsiki z grilla, oraz BBQ bean burritos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki ocena po obu stronach w diamentowy wzór za pomocą ostrego noża. Uderzaj w obszary tłuszczowe czubkiem noża.
Posypać cienką powłoką czosnku w proszku po obu stronach steków, a następnie posypać solą i pieprzem. Rub, aby uzyskać przyprawy do wszystkich wyników.
Steki układamy w płytkim naczyniu i polewamy je colą. Przykryć i marynować w lodówce przez 4 godziny, obracając steki co godzinę lub tak. W ciągu ostatniej godziny steki obłożyć cienką warstwą sosu z grilla.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Lekko nasmarować powierzchnię grillowania.
Miejsce steki na grillu na dużym ogniu, i gotować, aż prawie spalone z każdej strony, o 4 protokół na stronę. Zmniejsz ciepło grilla do średnio-niskiego, lub przenieść steki do chłodniejszej części, i umieścić paski boczku na nich. Przykryć i powoli gotować przez 10 minut na stronę.
Rozprowadź cienką warstwę sosu barbeque na stekach w ciągu ostatnich kilku minut gotowania i pozwól mu gotować do wyschnięcia, aby uzyskać szkliwiony efekt.