Bażant i dziki ryż
Bażant i dziki ryż to bezmleczny dodatek. Jedna porcja zawiera 261 kalorii , 12 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,1 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, zagęszczoną zupę krem z grzybów, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 43% . Podobne przepisy obejmują California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , Colorful Wild Rice Salad i Herbed Vegetables In A Feta Quiche With A Wild Rice Crust .
Instrukcje
W dużym rondlu wymieszaj pierwsze dziewięć składników; doprowadź do wrzenia.
W międzyczasie wsyp mąkę do rękawa do pieczenia i potrząśnij, aby mąka ją pokryła.
Umieść rękaw do pieczenia w naczyniu o wymiarach 13 x 9 cali; dodaj boczek.
Posyp boczek ryżem i pieczarkami.
Wytnij sześć szczelin o średnicy 1/2 cala u góry worka; zamknij worek za pomocą dołączonej opaski.
Piec w temperaturze 350° przez 1 do 1-1/2 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 180°.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.