Bazylia - Balsamiczny Winegret

Bazylia - Balsamiczny Winegret
Bazyliowo-balsamiczny winegret jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cukier, ocet balsamiczny, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tortellini w bazylii-balsamiczny winegret, Niskotłuszczowy truskawkowy balsamiczny winegret z cytrusami i bazylią, oraz Sałatka makaronowa z bazylią balsamiczną Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 8 składników ubić w małej misce; stopniowo dodawać olej rzepakowy w powolnym, stałym strumieniu, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
* 2 łyżki. można zastąpić posiekane świeże oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn