Baza Dyni Maślanej
Baza dyni Butternut jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 20 porcjami. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 36 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, gazę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}.
Instrukcje
Szczotka Wyciąć Boki squasha z olejem.
Posypać solą i jasnobrązowym cukrem.
Umieścić na blasze do pieczenia ścięte boki w dół.
Piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości. Fajne 30 minut.
Miąższ wyjąć do miski robota kuchennego. Proces squash, syrop cukrowy i ciemnobrązowy cukier aż do puree.
Wyłożyć cienki sitko z siatki drucianej z gazą.
Umieść sitko na misce. Łyżka puree do sitka; naciśnij przez gazę. Wyrzucić ciała stałe.