Bawarski Pudding Ryżowy
Bawarski Pudding ryżowy to bezglutenowe deser. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 415 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka śmietany do ubijania, ryż, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Rice Kheer (Pudding Ryżowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3-do 4-quart patelni na średnim ogniu, doprowadzić mleko na wolnym ogniu. Wymieszać z cukrem, ryżem, masłem i solą. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina lekko zgęstnieje i ryż jest bardzo delikatny do ugryzienia, o 45 protokół.
Tymczasem, w małej misce, posypać żelatynę na 2 łyżki zimnej wody; odstawić do miękkości, o 10 protokół. Wymieszać z gorącym ryżem, a następnie rumem i wanilią. Chill uncovered do ostygnięcia, ale nie ustawić, O 1 godzinę.
W misce, z mikserem na dużej prędkości, ubij śmietanę do miękkich szczytów. Złożyć śmietanę do mieszanki ryżu. Podziel budyń równomiernie między sześć szklanek parfait (co najmniej 8 oz.). Schłodzić do Ustawienia, co najmniej 1 godzinę, lub przykryć i schłodzić do 1 dnia.