Bawarska Pieczeń Wołowa
Bawarska pieczeń wołowa trwa około 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Za 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 39g białka, oraz 9g tłuszczu. 8 osób próbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga marchewki, cukru, soli i kminku. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest niesamowite. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolnowarowa Bawarska pieczeń wołowa z sosem, Bawarska Pieczeń Garnkowa, oraz Bawarska Pieczeń Garnkowa.
Instrukcje
Ostrym nożem pokrój cienkie szczeliny w mięsie; umieść kawałek czosnku w każdej szczelinie. W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku brązowe mięso w oleju ze wszystkich stron; odcedzić.
Dodaj marchewki, seler i cebulę.
Połącz sherry lub bulion, pietruszkę, cukier, kminek, sól i kardamon; polać mięsem.
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 2-3/4 godziny lub do miękkości mięsa.
Usuń i pokrój mięso. Odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania i podawać warzywa z mięsem.