Batony Z Kremem Rabarbarowym
Za 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 10g tłuszczu i w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 36. Mieszanka rabarbaru, serka śmietankowego, ekstraktu wanillanowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik można poprawić. Spróbuj Kremowe Batony Z Kremem Rabarbarowym, Batoniki z kremem rabarbarowo-jagodowym, oraz Ciasto Z Kremem Rabarbarowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż masa będzie przypominać gruboziarniste okruchy. Wciśnij do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut.
W międzyczasie do nadzienia połącz cukier i mąkę w misce.
Ubij śmietanę i jajka. Dodaj rabarbar.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do zastygnięcia kremu. Super.
Do polewy ubij serek śmietankowy, cukier i wanilię na gładką masę; dodać bitą śmietanę.
Rozłóż na wierzchu. Przykryj i wyluzuj.
Pokroić w paski. Przechowywać w lodówce.