Batony Z Ciasteczkami Orzechowymi
Batoniki z ciasteczkami orzechowymi wymagają około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 36. Mieszanka wody, karmelki, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Batony Z Ciasteczkami Orzechowymi, Bezglutenowe Batony Z Ciasteczkami Orzechowymi, oraz Peanut Butter Cookie Candy Bar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. spray dno tylko 13x9-calowy patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce wymieszaj składniki bazowe ciastek, aż do uzyskania miękkiego ciasta. Naciśnij ciasto na dnie patelni.
Piec 12 do 15 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce, ubić wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem cukru pudru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy i gładki. Stopniowo ubijaj w cukrze pudrze, aż dobrze się wymieszasz (nadzienie będzie grube). Naciśnij napełnianie bazy ciasteczek. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania warstwy karmelu.
W rondlu 2-ćwiartkowym rozgrzać karmelki i 2 łyżki wody na małym ogniu, stale mieszając, aż karmelki się stopią. Wymieszać z orzeszkami ziemnymi.
Rozprowadzić równomiernie na nadzieniu. Przechowywać w lodówce około 15 minut lub do karmelu warstwa jest jędrna.
W małej misce do mikrofalówki, kuchenka mikrofalowa czekoladowe chipsy odkryte na wysoki 1 do 2 minut, mieszając raz, aż do stopienia.
Rozprowadzić równomiernie na warstwie karmelu. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub aż czekolada jest ustawiona. W przypadku prętów pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać pod przykryciem w temperaturze pokojowej.