Batony truskawkowo-Rabarbarowo-kremowe

Batony truskawkowo-Rabarbarowo-kremowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj batony truskawkowo-rabarbarowe i kremowe. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 1,02 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 409 kalorii. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ciężkiej śmietany, skrobi kukurydzianej, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Spróbuj Truskawkowe Batoniki Rabarbarowe, Truskawkowe Batony Rabarbarowe, oraz Truskawkowe Rabarbarowe Batony Gryczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali. Schłodzić metalową miskę w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać mąkę, orzechy pekan, masło i biały cukier w misce i wcisnąć mieszaninę na dno przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec skorupę w nagrzanym piekarniku, aż złoty kolor, 18 do 20 minut; ostudzić na patelni na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wymieszaj 1 szklankę brązowego cukru, syropu kukurydzianego i skrobi kukurydzianej w rondlu; wymieszaj z rabarbarem. Doprowadzić mieszaninę rabarbar do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Niech nadzienie ostygnie i wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
6
W misce ubić serek śmietankowy z cukrem cukierniczym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wlać śmietanę do schłodzonej metalowej miski i ubijać mikserem elektrycznym, aż będzie puszysta, a krem utrzyma miękkie szczyty, około 3 minut. Fold 1 szklanka bitej śmietany do mieszaniny serek; rezerwy pozostałą bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Na ostudzoną skórkę rozprowadzić masę z serem śmietankowym i ułożyć na wierzchu mieszaninę z rabarbarem; pozostałą bitą śmietanę wyłożyć na warstwę rabarbaru. Przechowywać w lodówce, aż zestaw i dokładnie schłodzone, 3 do 4 godzin; posypać 2 łyżki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RabarbarRabarbar
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn