Batony Tequila
Tequila Bars to Wegetariańskie napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.1 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 56 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka żółtek, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Tequila, Tequila Lime Cheesecake Bars, oraz Tequila-Lime-Coconut Macaroon Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Pulse wafle i orzeszki piniowe w robocie kuchennym, aż dobrze zmielone.
Dodać masło i zmiksować do równomiernego wymieszania. Odstawić 1/4 szklanki okruchów; naciśnij resztę równomiernie na patelni do pieczenia 9-by-13.
Piec na złoty kolor, 15 do 18 protokół. Super.
W średniej misce dokładnie ubić tequilę, sok z limonki, żółtka i mleko skondensowane.
W innej średniej misce ubij białka i cukier mikserem elektrycznym, aż będą miękkie. Delikatnie złożyć białka do mieszanki tequili.
Rozprowadzić nadzienie równomiernie na skórce i piec przez 25 minut; ostudzić.
Posypać zarezerwowane okruchy na górze. Schłodzić w lodówce przez 2 godziny lub przez noc przed krojeniem.
W razie potrzeby skropić nektarem z agawy.