Batony Owsiane Żurawinowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać żurawinowe batony owsiane spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 192 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, staromodny płatek owsiany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Z Cukinią Jagodową, batoniki owsiane blueberry bananan, oraz batony owsiane truskawkowo-migdałowe (gf, wegańskie).
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. obficie posmaruj 9-calową kwadratową patelnię do pieczenia.
Tosty owsa w innej patelni do pieczenia, mieszając od czasu do czasu, aż blady złoty, o 12 protokół.
Masło i cukier ubić mikserem elektrycznym, aż będą puszyste. Ubić w jajkach, mleku i wanilii.
Ubić razem mąkę, gałkę muszkatołową, sól i sodę oczyszczoną, a następnie ubić do mieszaniny masła, aż się włączy. Wymieszaj z owsem, pekanami i żurawiną.
Piec, aż złoty i Drewniany pick wstawiony wychodzi czysty, 30 do 35 minut. Schłodzić na patelni 20 minut, a następnie pokroić w paski.