Batony Musli I
Batony musli I to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką miód, masło, orzechy laskowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batoniki Owsiane Z Pieczonym Musli, Batony Musli Brzoskwiniowe Z Brązowym Masłem, oraz Musli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 11x7 cali.
Na patelni w średnim sosie, na małym ogniu, połączyć masło lub margarynę, brązowy cukier i miód. Gotować, mieszając, aż roztopi się masło lub margaryna i rozpuści cukier.
Dodać owies, orzechy, kokos i sezam.
Wymieszać drewnianą łyżką, aż dobrze się połączą. Wymieszać równomiernie na przygotowaną patelnię do pieczenia.
Piec przez 15 do 18 minut w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złotobrązowa.
Ostudzić na patelni i pokroić w paski.