Batony Morelowo-Daktylowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj batonów z morelami. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, brązowy cukier, gotowanie owsa i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Batony morelowe i daktylowe, Daktylowo-Morelowy Bochenek, oraz Morelowe Kwadraty Daktylowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić nadzienie: gotować razem daktyle, odsączone ugotowane morele, biały cukier i sok z moreli. Gotować przez około trzy minuty, lub aż będzie przypominał dżem.
Wymieszać roztopione masło (część masła), brązowy cukier, mąkę uniwersalną, sodę oczyszczoną, płatki owsiane i wanilię.
Naciśnij połowę mieszaniny skorupy na dnie dobrze nasmarowane 9 x 12 x 2 cala patelni. Pokrywa z wypełnieniem. Wierzch z resztą okruchów. Delikatnie przycisnąć.
Piec przez 30 minut w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C).