Batony Kokosowo-Orzechowo-Cytrynowe
Batony kokosowo-Pekanowo-cytrynowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 783 kalorie, 9g białka, oraz 44g tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i zbierz sól, cukier puder, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest znakomite. Spróbuj Batoniki Kokosowe, Kokosowe Pecan Pie Batony, oraz Batony Kokosowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia i piec 8 do 10 minut lub do tosty i pachnące, mieszając po 5 minutach.
Dolna linia i boki 13 - x 9-calowej patelni z wytrzymałą folią aluminiową, pozwalającą na rozciąganie od 2 do 3 cali na boki; lekko nasmaruj folię.
Pulse 2 szklanki mąki, tosty pekan, 1/2 szklanki cukru pudru, i 1 szklanka masła w robocie kuchennym 5 do 6 razy lub aż mieszanina jest kruchy. Docisnąć masę na dno przygotowanej patelni.
Piec w 350 na stojaku piekarnika jedną trzecią w górę od dołu piekarnika 25 minut lub tylko do złotego koloru.
W dużej misce ubijamy jajka i kolejne 3 składniki do wymieszania.
Połącz proszek do pieczenia, sól i pozostałą 1/4 szklanki mąki; ubijaj do mieszaniny jaj.
Wlać mieszaninę cytryny do przygotowanej Skórki.
Piec w temperaturze 350 na półce Środkowej piekarnika 30 do 35 minut lub do momentu napełnienia.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu 30 minut. Podnieś z patelni na stojak z drutu, używając boków folii jako uchwytów i pozostaw do ostygnięcia 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Zdjąć folię i pokroić na 24 kwadraty; posypać cukrem pudrem.
Dekorować, w razie potrzeby.