Batony Karmelowo-Owsiane
Karmelowo-owsiane batony mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 411 kalorii, 5G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz orzechy włoskie, mąkę, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 36%. Podobne przepisy to Batoniki Owsiane Karmelowe, Karmelowe Batoniki Owsiane, oraz Karmelowe Batoniki Owsiane.
Instrukcje
W dużej misce mieszamy owies, 1 szklankę mąki i cukier.
Margarynę pokroić blenderem do ciast, aż mieszanina będzie przypominała Gruboziarnisty posiłek. Wcisnąć połowę mieszanki owsianej na dno 9-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut.
Wyjąć z piekarnika, posypać orzechami włoskimi przygotowaną skórką.
Wymieszać syrop i pozostałą 1/4 szklanki mąki; dobrze wymieszać.
Wlać mieszaninę syropu na orzechy.
Pozostałą mieszaninę owsa posypać mieszaniną syropu.
Piec w 350 25 do 30 minut lub do złotego.
Ostudzić w patelni na stojaku z drutu. Przykryć i schłodzić co najmniej 1 godzinę.