Batony Karmelowo-Orzechowe
Batony karmelowo-orzechowe wymagają ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.4 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 584 kalorie, 5G białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mocno brązowego cukru, cukru pudru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Karmelowe Batony Pekan, Karmelowe Batony Pekan, oraz Karmelowe Batony Pekan.
Instrukcje
Ułóż orzechy pekan w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 5 do 7 minut lub do lekko tosty. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Mąka impulsowa, cukier puder i 3/4 szklanki masła w robocie kuchennym 5 do 6 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Naciśnij mieszankę okruchów równomiernie na dole i 3/4 cala w górę boki lekko nasmarowanej folii aluminiowej o grubości 13 x 9 cali.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż krawędzie są lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu 15 minut lub do całkowitego ostygnięcia.
Doprowadzić brązowy cukier, miód, 2/3 szklanki masła i śmietanę do wrzenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu. Wymieszać z prażonymi orzechami pekan i łyżką gorącego nadzienia do przygotowanej Skórki.
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty i bąbelkowy. Schłodzić na stojaku z drutu 30 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Kiedy całkowicie ostygnie, używając folii aluminiowej Jako uchwytów, ostrożnie podnieś tartę z patelni i przenieś na tacę do serwowania.