Batony Karmelowe Solone Nerkowca
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać solone bary Karmel nerkowca spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 36. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1634 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone Karmelowe Ciasto Nerkowca, Solone Karmelowe Nerkowce Blondies, oraz Solony Karmelowy Popcorn Z Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°. Ułóż 13-na 9-calową patelnię do pieczenia z folią. Folię smarujemy masłem. W małej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; odstawić.
W misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie wiosła, ubij razem masło i cukier, aż będą puszyste i jasne, około 4-5 minut. Ubić w jajku, potem wanilii. Ubić w mieszaninie mąki w dwóch dodatkach, skrobanie po bokach miski za każdym razem.
Ciasto ułożyć na przygotowanej patelni. Używając mąki lub kawałka folii, równomiernie wciśnij ciasto na dno wysmarowanej patelni do pieczenia.
Odstawić do lodówki na 20 minut.
Piec ciasto na złoty kolor, o 30 protokół.
Usuń skorupę, ale utrzymuj piekarnik włączony.
Niech skorupa ostygnie całkowicie. Podczas gdy skorupa chłodzi się, napełniaj.
Umieścić cukier w rondlu nonstick na średnim ogniu.
Odstawić, aż dolna warstwa cukru zacznie się topić, a następnie rozpocząć mieszanie, kontynuując mieszanie, aż cukier stanie się jasnobrązowy i gładki w konsystencji.
Wlać śmietanę, uważając na rozpryskiwanie. Stale mieszaj, aż mieszanina będzie gładka, około 5 minut. Podgrzać i wymieszać z masłem, wanilią i solą. Weź mieszaninę off ciepła i mieszać w nerkowce.
Wlać mieszaninę do patelni.
Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia przez co najmniej dwie godziny lub aż do zestawu. Gdy firma w dotyku, pokroić w paski. Pręty można przechowywać w lodówce dla łatwiejszego cięcia.