Batony Czekoladowo-Miętowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj batonów czekoladowo-miętowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 649 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Batoniki Z Miętą Pieprzową, Batoniki Czekoladowo-Miętowe, oraz Miętowe Batoniki Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, ubijając do gładkości. Wymieszaj ekstrakty z wanilii i migdałów do wymieszania.
Wymieszać mąkę i 2 kolejne składniki. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki do mieszaniny masła, ubijając z małą prędkością, aż do wymieszania.
Podziel ciasto na pół; spłaszczyć każdy na dysk.
Zwiń każdy dysk do grubości 1/4 cala między 2 arkuszami papieru woskowego.
Ciasto przełożyć papierem woskowym na blachę do pieczenia; schłodzić 1 godzinę.
Pracując z 1 porcją ciasta na raz, Usuń górny papier woskowy; pokrój w 2 prostokąty o wymiarach 1/2 x 3/4 cala, zmieniając raz resztki ciasta.
Umieść 1 cal od siebie na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 12 do 14 minut, aż brzegi będą złote. Ostudzić na blasze do pieczenia 1 minutę; przenieść do stojaków drucianych. Całkowicie fajne.
Mikrofalowe kąski gorzkiej czekolady w kuchence mikrofalowej bezpieczne miski w wysokiej 1 1/2 minuty lub do stopienia i gładkie, mieszając co 30 sekund.
Posypać zmiażdżone twarde cukierki mięty pieprzowej na ciasteczka.
Pozostaw na twardo. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.