Batony Bananowe

Batony Bananowe
Przepis batony bananowe mogą być wykonane w około 45 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 275 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15. Za 30 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Wystarczy mieszanka tłuszczu, cukru, banana i garści innych składników, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Batony Bananowe, Batony Bananowe, oraz Batony Bananowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce posmaruj tłuszcz i cukier, aż będzie gładki. Dodaj mleko i 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WaniliaWanilia
KremKrem
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i 1/2 łyżeczki soli; wymieszać z mieszanką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Dodaj 1 banana, 1 łyżeczkę soku z cytryny i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
BananBanan
5
Rozprowadź równomiernie na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piecz przez 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
7
Niech batony ostygną na patelni na ruszcie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
8
Aby zrobić lukier: w średniej misce wymieszaj roztopione masło, 1 łyżeczkę wanilii, cukier cukierniczy, 1/2 banana, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki soku z cytryny za pomocą miksera elektrycznego. Ubijaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
WaniliaWanilia
BananBanan
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Rozłóż na schłodzonych batonach, a następnie pokrój w kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na przystawki. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Laurent-Perrier Brut. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Magazyn