Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym

Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym
Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 61 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. 80 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, pekan, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Sernik Cytrynowo-Jagodowy, Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym, oraz Batoniki Z Sernikiem Cytrynowo-Jagodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby ciasto: Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj 9x 13x 2 patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz wszystkie składniki skórki za pomocą widelca lub rąk. Wcisnąć równomiernie na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Konfitury borówkowe rozprowadzić równomiernie na lekko ostudzonej skórce.Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubić Serek i cukier, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Dodaj sok z cytryny i ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4
Wymieszać na gładką masę.
5
Wylać nadzienie równomiernie na skórkę i przetwory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Piec 40-45 minut, lub do zestawu.Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez około godzinę. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed cięciem na bary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn