Batoniki Z Serem Dyniowym
Batoniki z serem dyniowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 186 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 44 centów za porcję. Mieszanka mielonego kardamonu, orzechów pekan, staroświeckiego owsa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Dyniowe Z Serem Śmietankowym, Batoniki Z Serem Dyniowym, oraz Batoniki Z Serem Dyniowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W małej misce, wymieszać mąkę, 1/4 szklanki cukru i brązowy cukier; pokroić w maśle, aż kruchy. Wymieszać z owsem i orzechami pekan. Rezerwa 1 filiżanka do polewy.
Wcisnąć pozostałą mieszaninę okruchów na dno nasmarowanego 13x9-in. patelnia do pieczenia.
W małej misce ubić serek śmietankowy, przyprawy i pozostały cukier, aż będzie gładki. Beat w dyni i wanilii.
Dodać jajka; ubić na małej prędkości, aż do wymieszania.
Zalać ciepłą skórką; posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
Piec 20-25 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty i nadzienie jest ustawione. Schłodzić na stojaku z drutu.
Podawać lub przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w ciągu 2 godzin.