Batoniki Z Dyni O Niskiej Zawartości Tłuszczu
Bary z dyni o niskiej zawartości tłuszczu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 9. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 181 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 834 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać banany, masło orzechowe, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu, Obwarzanki Niskowęglowodanowe-Ciasto Z Mąki Kokosowej, oraz Fudgy Pumpkin Bars with Vanilla Bean Browned Butter Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Fasolę odcedzić i opłukać.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem owsa (i kakao, jeśli używasz) w robocie kuchennym, mieszając do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji. Wymieszaj owies (i kakao, jeśli używasz), a następnie przenieś do kwadratowego naczynia do pieczenia.
Piec przez 30 minut lub aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta, a środek jest twardy w dotyku. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed krojeniem lub jedzeniem (batony twardnieją, gdy ostygną). Smak dyni również nasila się następnego dnia (w miarę możliwości w zaawansowanym). Uwaga: Jeśli masz tylko płatki owsiane, wyślij je najpierw za pomocą robota kuchennego, aby je posiekać, aby były mniejsze i bardziej granulowane jak owies instant.Informacje Żywieniowe
10gdieterny Fiber8.10gSugars11gProtein12. 40g