Batoniki Z Dyni (Biała Mąka Pszenna)

Batoniki Z Dyni (Biała Mąka Pszenna)
Batony dyniowe (biała mąka pełnoziarnista) mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 49 porcji z 99 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Idź do sklepu i odebrać olej roślinny, wanilia, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Makadamia Z Białej Czekolady (Biała Mąka Pełnoziarnista), Herbatniki Maślane (Biała Mąka Pszenna), oraz Ciasto Marchewkowe (Biała Mąka Pszenna) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować dno i boki patelni 15x10x1-calowej ze skracaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, ubić jajka, cukier granulowany, olej i dynia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, cynamon, sodę oczyszczoną, sól, imbir i goździki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
DyniaDynia
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
W średniej misce, beat twarożek, masło i wanilia z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo ubijać w cukrze pudrze, 1 szklanka na raz, aż będzie gładka i do smarowania. Frost bars.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pokrój w 7 rzędów po 7 rzędów. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje49
Ocena Zdrowia0
Magazyn