Batoniki Z Dyni
Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodkie chipsy czekoladowe, przyprawę do ciasta z dyni, lukier z bitą śmietaną betty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Batoniki Do Ciastek Pumpkin Streusel, Cynamonowe Batoniki Z Dyni, oraz Czekolada Dynia Sernik Ciastka Batony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat masło, cukier i wanilia z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste.
Dodać dynię, mąkę i przyprawę do ciasta z dyni; ubijać do wymieszania. Wymieszać z czekoladą. Wciśnij ciasto na patelni smarowanymi rękami.
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny.
W małej misce do mikrofalówki, mikrofalowy lukier odkryte na wysokiej 15 do 30 sekund, mieszając raz, aż stopi się i gładkie. Z widelcem, mżawka lukier nad bary.
Odstawić do Ustawienia, około 10 minut.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.