Batoniki z cukinii z polewą z rumianego masła

Batoniki z cukinii z polewą z rumianego masła mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju roślinnego, połówki orzechów pekan, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Podobne przepisy to Batoniki z cukinii z polewą z rumianego masła, Batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła, oraz Pomarańczowo-przyprawowe batoniki dyniowe z polewą z rumianego masła.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki patelni 15x10x1-calowej ze skracaniem lub natryskiem z natryskiem do gotowania.
W dużej misce, beat granulowany cukier, olej i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, lub wymieszać z łyżką. Wymieszać z mąką, proszkiem do pieczenia, solą i cynamonem. Wymieszać z cukinią i orzechami pekan.
Piec 30 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, a góra jest złotobrązowa. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W międzyczasie, w rondlu 4-quart, masło ciepła na średnim ogniu, aż światło złoty kolor brązowy; usunąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, wanilią i mlekiem do uzyskania gładkiej konsystencji.
Na schłodzonych batonach rozprowadzić polewę z rumianego masła. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Top każdy baton z pekan pół.