Batoniki Z Białej Czekolady
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać batony warstwy białej czekolady spróbować. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wafel czekolady okruchy cookie, orzechy nerkowca, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batony Z Białej Czekolady Żurawinowej, Ciasto z białej czekolady z nadzieniem morelowym i kremem z białej czekolady, oraz Espresso-ciasto czekoladowe z białą czekoladą-lukier Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 13x9-calowy patelni, roztopić masło podczas pieca jest ogrzewanie.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Okruchy ciastek wymieszać z masłem; nacisnąć równomiernie na dnie patelni.
Posypać orzechami nerkowca, wiórkami do pieczenia, kokosem i wiśniami.
Mleko skondensowane wlać równomiernie na mieszaninę.
Piec 20 do 30 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.