Batoniki z limonką z białej czekolady mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przystawkami. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, masło, żółtko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Batoniki Z Białej Czekolady, Coconut Lime Batony Z Białej Czekolady Coconut Lime Batony Z Białej Czekolady, oraz Serniki z limonką i białą czekoladą.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w średniej misce, wymieszać 3/4 szklanki mąki, 1/4 szklanki cukru, 1/4 szklanki masła, pekan, sól i żółtko. Naciśnij na dole i 1/2 cala w górę boki ungreased square pan, 9x9x2 cali.
W średniej misce ubić 1 szklankę cukru, 1 łyżkę mąki, skórkę z limonki, sok z limonki, 3 jajka i kolor żywności mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekko zgęstnieje.
Piec 25 do 30 minut lub tylko do momentu, gdy nie pozostanie wcięcia po dotknięciu lekko w środku. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
W rondlu 1-quart, żetony do pieczenia ciepła, 2 łyżki masła i syrop kukurydziany na małym ogniu, stale mieszając, aż będzie gładka. Mieszaj w wodzie, aż będzie można ją rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Do Pieczenia
Syrop Kukurydziany
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Rozprowadzić pręty chłodzone glazurą. Przechowywać w lodówce 30 minut. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów. Na wierzchu malina. Przechowywać w lodówce do 48 godzin.