Batoniki Toffi Do Żucia
Batoniki toffi do żucia mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 473 kalorie, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kawałki toffi, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Batoniki Toffi Do Żucia, Batoniki Toffi Do Żucia, oraz Espresso-Toffi Chewy Crispy Batony.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Dostosuj stojaki do środka piekarnika. Spryskaj 8-na-8-calową patelnię do pieczenia sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Masło rozpuścić w średnim rondlu i wymieszać z brązowym cukrem, aż się stopi.
Podczas schładzania mieszaniny, mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce.
Tosty pekan na średniej patelni na średnim ogniu.
Wyjąć na talerz po upieczeniu.
Wymieszaj jajka, po jednym na raz, i ekstrakt waniliowy do schłodzonej mieszaniny cukru i masła.
Dodaj suche składniki do rondla, aż do połączenia. Złóż toffi i posiekane orzechy pekan; ciasto będzie bardzo grube.
Rozprowadzić mieszaninę na przygotowanej patelni.
Piec, aż złoty kolor i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 45 protokół. Ostudzić przez 15 minut przed krojeniem na kwadraty.