Batoniki migdałowo-imbirowe

Batoniki migdałowo-imbirowe
Batony migdałowo-imbirowe to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 120 i kosztuje 22 centów za porcję. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka blanszowanych migdałów, kandyzowanego imbiru, ciasta z przyprawami i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki imbirowo-cytrynowe z migdałowym Streuselem, Biszkopty Imbirowo-Migdałowe, oraz One Up Your Cup: Granola Imbirowo-Migdałowa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje120
Ocena Zdrowia1
Magazyn