Batoniki Lemon Angel
Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 22 centy za porcję, ten przepis okładki 1% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powie, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kokos, masło, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i FODMAP przyjazny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 8%. Ten wynik jest improvable. Podobne przepisy obejmują Lemon Angel Food Cake wypełniony cytrynowym twarogiem i świeżą Maliną, Ciasto Z Cytrynowym Aniołkiem, oraz Truskawkowo-Cytrynowy Tort Anielski.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce wymieszać ciasto, nadzienie i kokos do zmieszania; rozprowadzić na nasmarowane 15x10x1-in. patelnia do pieczenia.
Piec 20-25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie na patelni na drucianym stojaku.
Tymczasem w dużej misce ubić serek śmietankowy, masło i wanilię na gładką masę. Stopniowo ubijaj cukier cukierniczy.
Rozprowadzić na schłodzonych batonach; posypać skórką z cytryny. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Pokroić w paski lub Trójkąty.