Batoniki Klonowo-Orzechowe
Klon Pecan bary może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 50 centów za porcję. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, pekan, prawdziwy syrop klonowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Klonowo-Orzechowe, Batoniki Klonowo-Orzechowe, oraz Batoniki Klonowo-Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowy kwadratowy metalowy patelnia z folią i spryskaj folię sprayem do gotowania (lub użyj nieprzywierającej).
Zmiękczone masło, cukier i sól wymieszać drewnianą łyżką. Wymieszać z owsem.
Dodać mąkę i wymieszać z łyżką, aż kruszy się, kończąc go palcami w razie potrzeby, aby upewnić się, że jest mieszane.
Posypać wodą. Naciśnij kruszy się na dnie patelni i piec na środkowej półce przez 15 minut.
Ochłoń.Masło rozpuścić w średnim rondlu. Wymieszaj niewielką szczyptę soli (jeśli używasz) syrop klonowy, brązowy cukier i śmietanę. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować przez nie więcej niż 30 sekund.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać wanilią i orzechami pekan.
Wlać nadzienie Pecan Klon na skórce, rozłożenie go równomiernie łyżką.
Piec paski na środkowej półce piekarnika przez 15 minut.
Przenieś pręty na patelnię do stojaka z drutu, aby dokładnie ostygły. Przykryć i przechowywać w lodówce pręty przez 1 do 2 godzin przed krojeniem.