Batoniki Czekoladowo-Karmelowe

Batoniki Czekoladowo-Karmelowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj czekoladowo-karmelowe batony kruche. Ten przepis służy 10 i kosztuje 72 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 597 kalorii. Jeśli masz masło, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Czekoladowe karmelowe ciastka kruche batony, Solony Karmel, ciemna czekolada i brązowe masło kruche batoniki z posypką, oraz Peanut Butter Caramel Shortbread Bars {millionaire bars} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Ubij cukier puder i 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Cukier PuderCukier Puder
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Mąkę i sól połączyć w średniej misce; stopniowo ubijać do mieszaniny masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Wciśnij ciasto na wysmarowaną, wyłożoną folią aluminiową 9-x 9-calową patelnię do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec w temperaturze 350 przez 23 do 25 minut. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połącz cukier, 1/2 szklanki ciężkiej śmietany, syrop kukurydziany i masło w 2-quart heavy pot. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż masło się rozpuści i cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do medium i doprowadzić do wrzenia. Gotuj, bez mieszania, aż mieszanina osiągnie 238 (tuż za miękką kulką) na termometrze cukierkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
GarnekGarnek
6
Wymieszać pozostałą 1/2 szklanki śmietany i pozostałą 1 łyżeczkę ekstraktu waniliowego; dokładnie wlać do mieszaniny cukru. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
KremKrem
CukierCukier
7
Mieszanina bąbelków.) Gotować aż mieszanina wróci do 23
8
Zalać kruchą skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka KrucheCiasteczka Kruche
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
9
Odstawić w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce, aż karmel będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
10
Wlać czekoladowy Ganache na karmel, wygładzając szpatułką przesuniętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
11
Posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól MorskaSól Morska
12
Odstawić w chłodnym miejscu, aż czekolada będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
13
Pokroić w kratki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W33 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn