Batoniki Cytrynowo-Sernikowe

Batoniki Cytrynowo-Sernikowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać cytrynowy Sernik bary spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 35 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sok z cytryny, skórkę z cytryny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym, Sernik Cytrynowe Batoniki, oraz Batoniki Z Sernikiem Cytrynowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować skorupę: pokonać pierwsze 4 składniki na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
3
Dodaj 1 szklankę mąki, ubijając z małą prędkością, aż dobrze wymieszane. Naciśnij mieszaninę na dnie 8-calowej kwadratowej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Tymczasem przygotuj nadzienie: twarożek przetwarzaj w maszynce kuchennej 1 minutę lub do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
TwarożekTwarożek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
6
Dodać cukier granulowany i kolejne 6 składników i proces 30 sekund lub aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
7
Wlać nadzienie na przygotowaną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż zestaw. (Krawędzie będą lekko rumiane.) Fajne 30 minut. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Pokroić w kratki.
10
Dekorować, w razie potrzeby.
11
Spróbuj Tego Twista!
12
Batony cytrynowo-sernikowe o obniżonej zawartości cukru: substytut słodzika z brązowego cukru dla brązowego cukru i słodzika granulowanego dla cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SłodzikSłodzik
CytrynaCytryna
13
Uwaga: testowaliśmy z Whey Low 100% All Natural Gold Brown Sugar słodzik i granulowany słodzik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SłodzikSłodzik
14
Na baton: kalorie 172; tłuszcz 9g (sat 2G, mono 2G, Poli 5G); białko 2G; węglowodany 8G; błonnik 5g; Chol 1mg; żelazo 1mg; sód 259mg; Calc 70mg
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn