Bass z Herbed ryżu i kokosowo-warzywnym Chowder jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 316g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 2116 kalorii. Na 57,28 zł / porcja, ten przepis okładki 72% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka sosu rybnego, brązowy cukier, cukier palmowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 36 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Bass z Herbed ryżu i kokosowo-warzyw Chowder, Kokosowo-warzywny tajski Chowder # prezentów, oraz Herbed Striped Bass.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym potover średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Dodaj kolejne 6 składników.Przykryć i gotować, aż cebula będzie miękka, mieszając, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodać mleko kokosowe i następne 4 składniki i doprowadzić do wrzenia.Zmniejsz temperaturę do minimum i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę. Przecedzić do dużego rondla, wciskając na stałe w sitku. W razie potrzeby, simmerbroth aż do zmniejszenia do 4 filiżanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
W międzyczasie, gotować kostki yam w dużychsaucepan wrzącej osolonej wody, aż justtender, 6 do 8 minut. Za pomocą skimmera, przenieść yam do miski.