Basic Tarta Shell
Podstawowa skorupa tarta może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, sól koszerna, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowa Tarta Shell, Pawłowa Muszla, oraz Przegrzebki Na Muszli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pulse pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym do wymieszania.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Połącz żółtko i śmietanę w małej misce.
Dodaj mieszaninę do robota kuchennego i przetwarzaj, aż ciasto zacznie się łączyć.
Wyjmij ciasto z procesora, ugniataj kilka razy i wklep w spłaszczony dysk. Owinąć w plastik i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia. (Ciasto można zamrozić do 1 miesiąca i rozmrozić na noc w lodówce.)
Rozwałkuj schłodzone ciasto do grubości 1/8 do 1/4 cala i dopasuj do 10-calowej patelni do tarty. Wyluzuj 20 minut.
Linia schłodzona tarta powłoki z pergaminem, i waga z ryżem, suchą fasolą, lub ciężarki ciasto.
Piec 20 do 25 minut lub aż skorupa po prostu zaczyna się złoto-brązowy.
Usuń pergamin i wagi, i piec 7 minut więcej lub aż dno skorupy zamienia światło złoty brąz. Jeśli ciasto bąbelki, nakłuć delikatnie widelcem.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie.