Basic garnek z fasolką szparagową
Basic Pot Of Pole Beans to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 9g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, cebulę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Basic garnek z fasolką szparagową, Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i fasolką szparagową, oraz Instant Pot Chorizo Beans.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować 3 minuty, często mieszając.
Dodać boczek, sól i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 25 minut lub aż ziarna będą miękkie.