Bas w paski z szałwią i masłem z czerwonego wina

Pasiasty bas z szałwią i masłem z czerwonego wina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $5.45 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1541 kalorii, 43g białka, oraz 123g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka Ruby port, ocet z czerwonego wina, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 46 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue, Bas W Paski Z Masłem Limonkowym, oraz Grillowany bas w paski z masłem pomarańczowo-szafranowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej dużą, szeroką, głęboką, patelnię o dużym dnie na średnim ogniu.
Dodaj olej, wirowanie patelni do herbu. Gdy olej jest gorący, zmniejsz ciepło do średniego i dodaj filety, skórkę w dół. Gotować, aż skóra staje się chrupiące, 6 do 8 minut, odprowadzanie tłuszczu w razie potrzeby. Ostrożnie włączyć ryby i kontynuować gotowanie 1 do 2 minut więcej, blotting strony skóry z ręcznikami papierowymi.