Bas w paski z pomidorami, kukurydzą i bazylią jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 35 porcjami. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz Serrano pieprz, gruba sól i mielony pieprz, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bas w paski z pomidorami, kukurydzą i bazylią, Cały pieczony bas w paski z pomidorami i ziołami, oraz Pesto-marynowany bas w paski z ciepłymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj cebulę na patelnię, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka i krawędzie zaczną brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej