Bas w paski z karmelizowaną brukselką
Pasiasty bas z karmelizowaną brukselką jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 40g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 669 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki tymianku, skórkę z cytryny, filety z groupera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bas w paski Foshee z karmelizowanym sosem cebulowym, Karmelizowana Brukselka, oraz Karmelizowane brukselki Cat Cora.
Instrukcje
W małej misce ubić majonez z 2 łyżkami oliwy z oliwek i czosnkiem, skórką z cytryny i sokiem z cytryny; doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni żaroodpornej podgrzej pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanym ogniu, aż złoty i część tłuszczu została wykonana, o 4 protokół.
Dodać brukselkę, ściąć boki i duże gałązki tymianku. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, bez mieszania, aż brukselka zacznie brązowieć, o 4 protokół.
Przenieść patelnię do dolnej trzeciej części piekarnika i piec przez około 10 protokół, aż brukselka są miękkie i rumiane na całym; wyrzucić gałązki tymianku.
Tymczasem w innej dużej patelni żaroodpornej podgrzej olej roślinny, aż się połysk. Wykonaj 3 płytkie cięcia w skórze każdego filetu basowego, aby zapobiec zwijaniu się. Sezon bass z solą i pieprzem i dodać do patelni, strona skóry w dół. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż skóra jest rumiane i chrupiące, o 4 protokół. Obróć filety, przenieść patelnię do górnej trzeciej części piekarnika i piec przez około 4 protokół, aż ryba jest po prostu biały w całym.
Bass przekładamy na talerze, lekko doprawiamy papryką i dekorujemy drobnymi sprężynami tymiankowymi. Łyżka brukselki obok i służyć od razu z czosnkiem aioli.