Przepis żytni Barszcz jagodowy może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w ok. 10 godzin i 45 minut. To danie główne ma 294 kalorie, 13g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, miód, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Barszcz II dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 5-quart nonstick holenderski piekarnik, moczyć jagody żytnie w 4 szklanki wody w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody żytnie
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Żyta jagody podgrzać w wodzie do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić około 45 minut lub do żucia, ale miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody żytnie
Woda
3
Drenaż.
4
W tym samym piecu holenderskim, ciepła gotowane jagody żytnie, kapusta, buraki, seler, ziemniaki, marchew, cebula, czosnek, pomidory i 4 szklanki wody do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; gotować 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody żytnie
Pomidor
Kapusta
Marchew
Seler
Czosnek
Ziemniak
Burak
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Wymieszaj fasolę, miód, sól, kminek i pieprz. Przykryć; gotować 30 do 45 minut, aż warzywa będą miękkie.