Barszcz Z Kapusty Cukinii

Barszcz Z Kapusty Cukinii
Barszcz z kapusty cukinii może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Mieszanka cebuli, Koper chwastów, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Barszcz Z Czerwonej Kapusty, Barszcz z buraków i czerwonej kapusty, oraz Barszcz Z Ruskiej Kapusty.

Instrukcje

1
Umieść kości zupy i wodę w garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 40-45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Zrzuć tłuszcz.
3
Dodać kapustę, ziemniaki, marchew, pomidory, cebulę, pietruszkę, koperek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Umieścić anyż na podwójnej grubości gazę; przynieść rogi tkaniny i związać sznurkiem, aby utworzyć torbę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
5
Dodaj do stockpot. Gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Usunąć mięso z kości zupy; wyrzucić kości i dodać mięso do zupy. Wymieszać z cukinią i burakami. Dusić 15-20 minut dłużej lub aż cukinia będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
7
Przed podaniem wyjąć torebkę z przyprawami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia49
Magazyn