Barszcz Z Kapusty Cukinii
Barszcz z kapusty cukinii może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury zupy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 40 minut. Mieszanka cebuli, Koper chwastów, cukinia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Barszcz Z Czerwonej Kapusty, Barszcz z buraków i czerwonej kapusty, oraz Barszcz Z Ruskiej Kapusty.
Instrukcje
Umieść kości zupy i wodę w garnku; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, przez 40-45 minut.
Dodać kapustę, ziemniaki, marchew, pomidory, cebulę, pietruszkę, koperek, sól i pieprz.
Umieścić anyż na podwójnej grubości gazę; przynieść rogi tkaniny i związać sznurkiem, aby utworzyć torbę.
Dodaj do stockpot. Gotować na wolnym ogniu przez 2-1 / 2 do 3 godzin.
Usunąć mięso z kości zupy; wyrzucić kości i dodać mięso do zupy. Wymieszać z cukinią i burakami. Dusić 15-20 minut dłużej lub aż cukinia będzie miękka.
Przed podaniem wyjąć torebkę z przyprawami.