Barszcz Z Buraków Pieczonych
Barszcz z pieczonych buraczków może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na zupę. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Niewiele osób lubiło to Wschodnioeuropejskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, jabłko granny smith, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Barszcz Z Buraków Pieczonych Barszcz, Dziś Kolacja: Barszcz pieczony z buraków i ziemniaków, oraz Barszcz Buraczany.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni F.
Buraki zetrzeć i ułożyć na dużym kawałku folii aluminiowej, doprawić solą i pieprzem, dodać 3 gałązki tymianku i skropić 3 łyżkami oliwy z oliwek.
Piec do miękkości buraków, około 1 godziny. Odstawić. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby wytrzymać, ale nadal ciepłe, zsuń skórki i posiekaj je na duże kawałki.
W dużym garnku z ciężkim dnem na średnim ogniu dodaj pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek. Umieścić w cebuli, marchew, czosnek, i pozostałe 3 gałązki tymianku i gotować, aż zmięknie i dopiero zaczyna kolor, o 10 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.
Pokrojone buraki przekładamy do blendera i dodajemy gotowane warzywa oraz większość wywaru. Zmiksować na gładką masę, dodać więcej wywaru, jeśli puree jest zbyt gęste.
Dodać ocet i miód, doprawić solą i pieprzem. Zmiksuj ponownie, aby włączyć smaki. Barszcz można podawać na ciepło lub na zimno.
Aby uzyskać dekorację, zetrzyj jabłko na dużych otworach tarki pudełkowej i wymieszaj z koperkiem.
Podawać w miseczkach, udekorowanych dużą ilością kwaśnej śmietany i posypanych mieszanką jabłek i koperku.