Bardzo prosta Pizza Margherita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 277 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mozzarelli, sałatka side, parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 98%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Super Prosta Pizza Margherita, Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, oraz Pizza Margherita.
Instrukcje
1
Piekarnik do 240C / 220C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Oil a 20 x 24cm blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
W misce wymieszać mąkę, drożdże, łyżkę soli i cukier, a następnie wymieszać z wodą. Połącz mieszaninę, ugniataj, aż będzie gładka, a następnie naciśnij na naoliwioną tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozłóż passatę na cieście, pozostawiając cienką obwódkę wokół krawędzi. Doprawić passatę, następnie posypać posiekaną bazylią, mozzarellą i parmezanem i piec przez 15-20 minut lub do ugotowania. Rozmieszać z pozostałą bazylią i podawać z sałatką.
Pizza Margherita świetnie komponuje się z Sangiovese, winem Barbera i Shirazem. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.