Bardzo prosta Pizza Margherita

Bardzo prosta Pizza Margherita
Bardzo prosta Pizza Margherita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 635 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 277 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka mozzarelli, sałatka side, parmezan, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 98%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Super Prosta Pizza Margherita, Pizza Margherita z pieczonym sosem pomidorowym do pizzy, oraz Pizza Margherita.

Instrukcje

1
Piekarnik do 240C / 220C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Oil a 20 x 24cm blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
W misce wymieszać mąkę, drożdże, łyżkę soli i cukier, a następnie wymieszać z wodą. Połącz mieszaninę, ugniataj, aż będzie gładka, a następnie naciśnij na naoliwioną tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozłóż passatę na cieście, pozostawiając cienką obwódkę wokół krawędzi. Doprawić passatę, następnie posypać posiekaną bazylią, mozzarellą i parmezanem i piec przez 15-20 minut lub do ugotowania. Rozmieszać z pozostałą bazylią i podawać z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
PassataPassata
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Sangiovese, Wino Barbera, Shiraz

Pizza Margherita świetnie komponuje się z Sangiovese, winem Barbera i Shirazem. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagała czerwonego wina z pewną kwasowością, taką jak barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz iść odważniej z syrah. Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki) z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
Felsina Berardenga Chianti Classico (pół butelki)
"Pokazuje świeże jagody, z nutami kwiatów, świeżych ziół i czekolady. Treściwe, ze świeżym podniebieniem, dobrze zintegrowanymi taninami i zrównoważonym wykończeniem. Dużo wiśni i lekkiej przyprawy. Najlepszy po 2003 roku."- Wine Spectator
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn